Dagens dilemma

Dagens dilemma är rätt många egentligen, men det stora just nu är nog följande; ska jag börja blogga igen. Med tanke på att ni nu läser detta inlägg så har jag kommit fram till att: ja, jag ska ge det ett försök till. Kände att jag tappade intresset lite ett tag, men nu har jag kanske hittat tillbaka, får se.

Ikväll har jag tvättat fönster. Började runt 21-tiden efter att jag kommit hem från vår hemgrupp. Började dela fönstrena ut mot min balkong (något som var lättare sagt än gjort, men skam den som ger sig ;-) ) Fick en hel del skumma blickar från mina grannar, men nu är fönstrena rena och fina. Detta innebär att grannarna också kan se in i min lägenhet lättare, så nu bör de väl vara glada.

Imorgon är det städdag på schemat, ser nästan fram emot det. Är så mysigt att koppla av i en städad lägenhet och koppla av är just vad jag tänker göra imorgonkväll. Är ju andra kvalet till Eurovision då och det är ju såååå spännande, NOT! Är faktiskt lite osäker på att Sverige kommer lyckas kvala in, men vi får se hur det går.

Nu ska jag återvända till mitt stora tidsfördiv Bejeweled. Fruktansvärt meningslöst spel, men ack så roande ändå.

Frid!

RSS 2.0