Lill-lördag

Idag är det ondag vilket kallas lill-lördag. Helt underbart! Jag har bara en jobbardag kvar. Sen är jag ledig TRE hela dagar! Ska bli sååå skönt. Ska ner till Lund för att besöka Maria x 2 imorgon, stannar till fre. Ska bli kul. Jag har nog knappt varit i Lund sedan jag tog min examen för snart 2 år sedan. Helt galet faktikst. Ska bli lite shopping, en del sovande och en massa umgåsande (eller vad man nu säger) med mina vänner.

Ingrid är här hos mig ikväll. Skulle ha hemgrupp, men denna blev i en något förminskad skala. Men vi har det skojigt. Har gjort plättar och nu tittar vi på film, Ella den förtrollade. En riktigt mysig sagofilm. Synd Josef o Jasmine att ni inte ville komma. Nu missade ni den goda kvällsmaten.

Hade avancerad hjärt-lungräddningsövning på jobbet idag. Nu kan jag använda en defibrilator om det skulle vara nödvändigt. Snacka om att ni har det bra som är vänner till en sjuksköterska.
Sjuksköterskor rockar fett! ;-)


Konstig runda

Idag har jag  varit iväg på en konstig runda med en massa vänner. Det var jättemysigt. Har sett en hel del trevlig konst. Är dock förvånad över att tavlor kan vara så dyrt. Tittade på en del tavlor som kostade över 20.000 kronor. Vem har råd att ge så mycket pengar för en tygbit med färg på? Jag har aldrig riktigt förstått det. En del tavlor ser ju så simpla ut att jag säkert kunnat göra minst lika bra.
Nu sitter jag hemma och känner mig helt slut. Har varit hemma i ett par timmar. Konst suger verkligen musten av en. Apropå must så var vi på Kiviks musteri och köpte lite äppelmust, den är jättegod!
Nu ska jag titta på film i snöovädret!

The Power of the Cross


Påskdagen!

Nu är vi framme i påskens största dag och jag sitter på jobbet och rullar tummarna. Har varit en lugn helg här på sjukhuset, trots att människor ätit mycket fet mat och massor ägg.
Igårkväll var jag hos mina föräldrar tillsammans med en hel massa släkt. Var såååå mysigt! Det är så härligt att ha en stor släkt. Jag behöver ju aldrig vara ensam. Snacka om att vara lyckligt lottad. Vi åt en massa god mat, pratade en massa strunt, spelade Jeopardy och tittade på King Arthur. Min stora fråga under den filmen var vem som tillslut skulle bli kung ;-) Kanske inte så svårt att gissa. En anna sak jag undrar är om Majas mage kan bli större än vad den är. Hon är sååå söt!
Efteråt åkte jag till kyrkan och övade lite. Kändes lite skumt att vara ensam i en så stor lokal 23.30 på Påskafton. Men kul hade jag.

Imorse vaknade jag kl 07.15 och kunde inte somna om. Solen sken in genom mitt fönster och jag kände mig riktigt pigg. Steg upp och åt lite frukost, sedan konstaterade jag att jag inte alls var så pigg som jag först trodde. Så jag la mig till rätta i soffan en stund innan det var dags att gå till kyrkan. Var en härlig Påskdagsfest vi hade! Tack alla mina älskade vänner för en härlig förmiddag!

Nu får jag gå tillbaka till mina arbetsuppgifter.
Bye, bye!

Glad Påsk!

Glad Påsk! Nu vankas det stor påskbuffé hos mina föräldrar.
Ha en underbar kväll!
Kram


Påsken är kommen!

Nu är påsken här och det hela började med ett ordentligt snöfall. Känns lite skumt faktiskt. Idag har jag fixat ett påskris åt mina föräldrar och pyntat ägg, blev faktiskt riktigt bra. Fick ett mail med en väldigt rolig bild angående den skumma traditionen att sätta fjädrar i ris. Hihi!



Ikväll var jag i kyrkan på Getsemanestund. Det är alltid ett härligt sätt att starta påsken på. Vi hade det riktigt trevligt. Ska tillbaka till kyrkan kl 10 imorgon för att öva inför påskdagen. Sedan ska jag jobba. Jag jobbar verkligen hela helgen! Trisst! Men sånt är livet för en sjuksköterska...


Swebuss... hahaha!

Snacka om att tycka illa om Swebuss! Så skojigt!



Påskstress...

I morse steg jag upp ur min säng kl 06.58 för att ta mig ner till källaren och tvätta. Lite väl tidigt att börja dagen när man är ledig och var iväg på myskväll hos Ingrid kvällen innan, men vad ska man göra? Jag har inte obegränsat med kläder och jag har en tendens att skita ner de jag har.
När tvättningen var klar gick jag ut en lång runda i skogen. Var såååå härligt! Fick plumsa i nästan en decimeter snö på vissa ställen, men det var det helt klart värt. Dock inte helt bra att gå med gympaskor i snö; blir fort blöt om fötterna. Men sånt är livet när man inga stövlar äger!

I eftermiddag var jag och mamma på Willys och handlade lite mat till påsk. Usch! Jag får nästan panik i den affären en vanlig vardag och det blir ju knappast bättre när hela affären är full av påskstressade människor. Helt galet är det! Påsken handlar inte om att trängas i överfulla affärer för att hitta den billigaste och bästa maten. Det var inte därför Jesus dog på ett kors för att sedan uppstå tre dagar senare! Jag tycker att vi alla borde fira denna helg till minne av det som faktiskt hände på korset. Jesus dog för oss, var och en! Försök att komma ihåg detta i all stress...


Äntligen

Imorse fick jag bokstavlingen gräva fram min bil under snön för att kunna ta mig till jobbet. Snön gjorde det så ljust ute att jag trodde jag försovit mig. Var tvungen till att kolla på klockan en extra gång för att försäkra mig om att den var precis så lite som den brukar va när jag ger mig iväg till jobbet. Var dock väldigt mysigt att köra genom ett snövitt landskap, fick nästan lite julkänslor.

Jag har fått ett nytt smeknamn; Trollunge. Några av mina patient kallar mig det. Kan tyckas vara ett elakt smeknamn, men jag tycker att det är rätt gulligt. Får mig att känna mig yngre, är ju faktiskt snart 24!

Jennie har äntligen fått sin bebbe, Ebbe! Det blev en pojke och hon säger själv att han ser ut som en gorillaunge. Jag får väl bilda mig min egen uppfattning när jag får träffa honom. Längtar! Han är säkert en 10-poängare med tanke på att han är Jennies son!
Grattis Jennie!!!

image17

Vad är detta?

OK, vad är detta för konstig dag? Jag satte mig i bilen imorse, körde in till jobbet under tiden som det regnade och var allmänt trisst väder. Efter några timmar på jobbet var jag tvungen att ta ett stort djupt andetag då jag såg att regnet övergått i stora dunliknande flingor. Jag kastade mig genast över en kalender för att på nåt sätt lösa gåtan; vad är det egentligen för datum? Börjar vi redan närma oss julen igen? Har ett helt år gått förbi mig? Nej, så var inte fallet. Verkar bara som om vädret fått allmänt fnatt! Helt galet. Sitter nu i min lägenhet och tittar ut över ett fasligt snöande. Jag är helt genomblöt efter en kort promenad till affären och har bestämt mig för att inte lämna denna lägenhet fler gånger under dagen. Har allt jag behöver här inne i värmen: Tetris och O.C.

Nej, jag är inte fjortis, tycker bara det är skönt att slappa till en riktigt löjlig serie full av människor som aldrig skulle överleva en dag i mina skor. Rikemansbarn i Kalifornien rockar inte alls!  ;-)

Liten uppdatering:
Kanske får Jennie sin Bebbe precis i denna stund, kanske har Bebbe bestämt sig för att inte komma ut förrän sommaren är här. Har iaf inte hört nåt från nån av dem ännu.
Charlotte Perelli till Belgrad. Så inte alls vad jag hade önskar. Jag ville att bröderna Rongedal skulle vunnit. Röstade faktiskt hela TRE! gånger på dem. Blir en dyr mobilräkning denna månaden.
Här kommer de i alla fall. Se, lyssna och njut!

 

Ingen Bebbe än

Jennie har fortfarande inte fött sin bebbe och läkarna ville inte sätta igång henne idag. Verkar som om hennes mage är så bekväm att bebben aldrig vill komma ut därifrån.
Jennie, jag är sååå imponerad av din styrka och hoppas verkligen att bebben kommer innan helgen är slut!

Regn och påskpynt

Imorse kl 07.30 vaknade jag av att solen strålad in genom mitt sovrumsfönster. Trots att jag hade persiennena nerdragna, var det otroligt ljust i mitt sovrum. Detta resulterad i att jag inte kunde somna om utan gick upp istället. Kl 9 träffades jag, Annika och Jonathan vid torget och begav oss mot Stackedala. Där gick vi elljusspåret och Jonathan somnade gott av allt skumpande på grusvägen. Det blev mer och mer mulet och när vi till slut kom hem igen kändes det riktigt kallt ute.

Efter ca 1 h i min lägenhet cyklade jag hem till mina föräldrar. Jag hann precis innanför dörren när det började regna. Det var tur att jag och Annika gav oss iväg så tidigt imorse, annars hade det nog inte blivit någon längre promenad.

Trots regnet begav jag mig ut för att leta efter lite ris att pynta till påsken. Gick faktiskt riktigt bra trots regn och kladdig gegga. Blev faktiskt riktigt fint efter att jag pyntat till det lite, eller vad säger ni? Jag ber redan nu om ursäkt för den dåliga bildkvalitén.


                                            

                           


Ikväll var det café i PK. Det var skoj! Bra "predikan" och härlig lovsång!

Tack Håkan för att du körde hem mig så att jag slapp gå ensam i mörkret. Du är sååå snäll! ;-)

Mysdag

Har haft en härligt ledig dag idag. Städade i förmiddags, varvat med en del TV:tittande. Sedan gick jag hem till Karin och lille David. Åh, David är så söt och så mysig att vara med. Han och jag är jättegoda vänner! Medan David sov en stund kollade jag och Karin på High School Musical 2. Jag älskar verkligen den filmen! Är sååå mysig!
Sedan blev det en hel del tjejsnack. Karin, här är bilden som jag pratade om. Lyckades hitta den till slut. Insåg att mitt minne och sättet jag beskrev den på verkligen inte var den bästa. Skumt!



Efter att jag varit hos Karin övade jag i PK med Maja och Tobbe. Det var roligt. Vi övade in Pappa vem har gjort. En skojig Jerusalemlåt med världens bästa text. Läs och njut:

 Pappa vem har gjort

Pappa, vem har gjort solen som lyser
månen som skiner, stjärnorna som tindrar
Pappa, vem har gjort regnet som faller
fåglarna som sjunger och gräset som är grönt
Pappa, vem har gjort fiskarna som simmar
och brisen som blåser så skönt i mitt hår
Pappa, vem har gjort, alla elefanter
snön som e' så kall att jag måste ha vantar

Pappa, vem har gjort, alla hemska ormar
alla fula spindlar och blixten som slår ner
Pappa, vem har gjort, barnen som svälter
mammorna som gråter och farfar som är sjuk
Pappa, vem har gjort, människor som skriker
människor som skjuter och alla fängelser
Pappa, vem har gjort, alla hemska krigen
och mammorna och papporna som inte kan va' sams

Gud, Han gjorde mänskan, med människan kom problemen
Hon sa: "Att vi behöver dej inte längre Gud"

Gud Han gjorde mänskan, men mänskan gjorde "slumpen"
de' va' då som allting börja' de' va' då som allt gick snett
Ja Gud Han har gjort mänskan,
men men mänskan har gjort frågor
men var fanns alla svaren, på frågor som hon gjort
Gud Han gav oss Jesus och Jesus har gjort frälsning
Så ingen längre av oss behöver vara rädd.

Ja Jesus byggde vägar och Jesus byggde broar
och sa, till alla mänskor kom hem igen till Gud.

Grått

Igår kväll var vi på hemgrupp hos Camilla. Det var jätteroligt! Ingrid är hemma från Armenien, sååå mysigt! Synd att de fick avsluta sin resa tidigare, men nu är hon här hemma några veckor, till glädje för oss andra.

Idag har jag en ledig dag. Håller på att tvätta. Sen ska det städas och fixas lite innan det förhoppningsvis blir lite tjejmys med Karin. David har varit sjuk, men jag hoppas att han är bättre nu.

Passar bra med en innedag idag eftersom det är helt grått och regnar ute. Kan vara mysigt med en sådan dag emellanåt.

Har börjat planera för semestern. Kommer förmodligen få hela FEM lediga veckor i sommar, dock ej helt sammanhängande, men ändå. Ska bli så härligt med semester, har så många galna planer som pumpar i mitt huvud!
Jipppiiiieee!!


Våren är här!

I eftermiddags, när jag kommit hem från jobbet, var jag och Hanna ute och gick en lååång runda. Var så skönt! Precis vad jag behövde efter en lång arbetsdag. Vi gick och gick och gick tills vi landade hos mina föräldrar.

Följande vårtecken fick vi på vår utflyckt:
* Påskliljorna har redan slagit ut
* Bönderna har börjat sprida gödsel på sina åkrar (mindre trevligt då min jacka stank nåt fruktansvärt efter att vi gått i den skitosen)
* Tulpanträdet hos mamma och pappa har börjat få knoppar
* Vitsipporna har börjat komma
* Pencéerna säljer för fullt
* De flesta hus har nytvättade fönster (gäller inte mina fönster, tyvärr, ska försöka fixa det så snart som möjligt)
* Gurkorna börjar bli färdiga i växthuset och jag har smakat min första för i år. MUMS!

Nu sitter jag o varvar ner lite framför första avsnittet av O.C. Har sett klart Vänner-serien så nu är det dags för nåt nytt!


Allt blir nytt igen


Vilken söndag!

Har haft en riktigt härlig söndag. Jag o Maja sjöng i Betania i försmiddags och det var jättekul! Jag älskar min församling och alla vännerna jag har där. Sedan var jag hemma hos familjen Turesson och åt middag, mums! Tack så jättemycket för maten, den var väldigt god! Efter maten var jag, Maria och Rikard och spelade lite tillsammans. Det är så härligt med musik. Vad vore livet utan det!
Ikväll sjöng och Maja i PK. Det var kul det med. Alltid kul att spela tillsammans med henne och hennes fiddelola.

Nu är jag riktigt trött och sitter och degar framför TV:n. Skönt att bara softa lite efter en så händelserik dag som denna!

Några tillägg:
Ledaco åkte ut i kvartsfinalen i Innebandyturneringen igår, vilket jag tycker var väldigt synd. Roligt var dock att SIA kom på tredjeplats. Bra jobbat!

Andra chansen igår var så dålig så den är inte ens värd att kommentera.

Dags för en ny vecka med nya möjligheter, och förhoppningsvis en Jenniebebis!

Lunchrast

Idag är den stora företagsturneringen i innebandy. Både Ledaco och SIA Holst har gått vidare till kvartsfinal. Snacka om spännande matcher, har ont i halsen av allt skrikande. Är nu hemma och äter lite lunch innan jag ska tillbaka och se den spännande fortsättningen.
Hej Ledaco!!!

TV-kväll

Har haft en riktig TV-kväll ikväll. Kollade in Let´s Dance, där det visade sig att Matte åkte ut. Jag är inte jätteledsen över detta, men jag tyckte faktiskt att Danny skulle åkt istället. Men, men, sånt är livet.

Efter att jag sett alla paren dansa startade jag min dator och tittade på kvällens avsnitt av Så ska det låta. Det är tur att det finns bredband! Tycker att kvällens avsnitt var riktigt bra och det var helt klart rätt lag som vann (Fredrik Swahn och Amy Diamond). De överraskade mig båda, faktiskt. Den där Fredrik har verkligen en helt fantastisk röst. Mitt första minne av honom är ett avsnitt av Disneyklubben, med bla Alice Bah, där han sjöng sin Vhristogger Colombus låt. Inte jätteimponerande då, men han har verkligen utvecklats! Jag låter som världens musikfantast, men det är jag ju också ;-)

Dags att sova nu, ska upp tidigt för att kolla på innebandyturnering imorgon.
Heja Ledaco!

Hemmakväll

Nu har det gått två arbetsdagar sedan jag skev nåt vettigt här på bloggen. Har faktiskt varit riktigt lugnt på jobbet de här dagarna, vilket varit väldigt skönt. Kan behövas ibland.

Ikväll är det fredagskväll och jag sitter iklädd mina slitna mjukisbyxor och en urtvättad t-shirt. Sitter här helt ensam. Kan tyckas som ett stort misslyckande, en fredagskväll som denna, men det är faktiskt helt frivilligt. Kände för att ta en riktigt lugn hemmakväll framför tv:n. Har precis bakat en paj, med massa gott i, som jag snart ska sätta tänderna i. Ska bara låta den svalna lite. Sedan blir det dumburken för hela slanten. Tänke försöka kombinera Let´s Dance och Så ska det låta :-)

Undrar hur det är i fjällen nu och om Jennie har fått några värkar än...
vem vet...

Test

Nåt har hänt med min blogg, det går tydligen inte att skicka några kommentarer.Gör ett test här nu, så ska vi se om det kan fungera.

Våffelmums

Har varit hos Annika och Jonathan nu i eftermiddag. Var jättemysigt, den lille ungen är ju sååå söt! Vi hade mumsig våffelfest och Jonathan tyckte att det var lika gott med våfflor som jag och Annika gjorde. Tack Annika för denna gången! Jag ska försöka komma snart igen!

Annika följde mig hem och då sprang vi på Maja som var ute med soporna. Maja o Håkan har nog lyckats sälja sin fina Subaru nu, och nu ska de ha en Volvo istället! Haha, en Volvo! De har alltid sagt att de aldrig ska skaffa Volvo. Hihi! Håkan har övergett sina principer! Snart kommer de inse att de aldrig vill köra annat än Volvo. Sen kommer de skaffa Villa och Vovve också, så blir de en äkta Svensson-familj. Så kul!

Nu ska jag lyssna på en debatt mellan Ulf Ekman och Christer Sturmark. Ska bli intressant, Livets Ords pastorn mot humanisten! 


Sol, sol, jättesköna sol!

Åh, vad härligt det är när solen skiner. Jag vaknade i morse 06.50 och insåg att det redan var ljust och att solen sken in i mitt rum. Hade tvättid, så det var bara att masa sig upp. Sedan brukar jag kunna sova en timme innan det är dags att flytta tvätten till torktumlaren, men jag kunde inte somna om. Skumt! Sedan läste jag en tidning och löste lite Suduko och kände mig väldigt pigg. Vad har hänt med mig? Jag brukar aldrig vara pigg så dags på dagen. Riktigt trevligt faktiskt. Hoppas detta är en början på mitt nya liv!

Har varit en lång runda i skogen idag. Härligt med en avslappnande promenad i solskenet. Enda problemet var bara att jag mötte typ femtio skolbarn som var ute och gick med sina fröknar. Det är jättebra att de är ute i det fina vädret, men det blir inte så lungt när de är i närheten. Efter typ halva rundan hade jag passerat hela karavanen och lugnet kunde infinna sig. Så skönt!

                                          
                                                 


Hm... hade snön varit lite tjockar på sina ställen kunde jag kanse åkt skidor istället...
Har förrresten kommit över min besvikelse för att jag inte fick följa med och åka skidor. I alla fall tänker jag låtsas som det om någon frågar...

Bittersweet

Då var denna dagen slut. Har varit en riktigt härligt ledig dag som faktiskt , hör och häpna, har varit solig! Helt underbart!
Pratade med Jennie i eftermiddags, den stackaren har fortfarande inte lyckats ploppa ut sin lilla Bebbe. Hon är så trött på att vara gravid. Jag lider med henne och hoppas verkligen att den lilla snart vill komma ut.
Imorgon är det onsdag och då sticker ett gäng kompisar till mig iväg för att åka skidor. Jag vill också!! Är lite sur för att jag inte fick följa med, men tänker inte gnälla mer efter detta. Lite sur är ju dock en inte rätt, jag är mycket sur, men jag döljer det bra, kanske. Det finns ju bara sex platser i stugan, men jag kan ju ligga på golvet! Dessutom hade bensinen blivit billigar om de varit en mer. Buhu!!! Det suger verkligen! Jag vill också!! Jag får väl försöka roa mig ändå och försöka komma över min surhet tills att de kommer hem. Men det blir nog svårt! Jag tycker det är så otroligt tråkigt att jag inte ens fick frågan om jag ville följa med eller inte.

Oj, vad bitter jag låter! Måste sluta med detta! Jag ska ha det jättebra resten av veckan. Hallå! Jag har ju en date med Annika och Jonathan imorgon! Ska bli jättekul!

Förresten, angående skidresan igen: Jag har sagt till Malle att jag hoppas att nån av dem bryter benet (så länge det inte är hon), men jag menar faktiskt inte det. Jag kommer må jättedåligt om någon skadar sig nu när jag sagt så här! Ta hand om er! De kommer väl inte få reda på att jag inte vill att de ska skada sig eftersom de förmodligen inte läser min blogg, förutom Malle så klart.
Men, men, whatever!

Skum kille, snygg dans och grym musik!


Kina - Nice!

Jippie! Nu är jag ledig 2 hela dagar! Fy vad galet skönt det ska bli. Ser verkligen fram emot att få sova lite mer och kunna slappa runt på dagarna. Har i och för sig redan hunnit planera in en hel del som ska göras, men det blir nog nån stund över för att slappa.

Ikväll har jag varit på styrelsemöte (kyrkan). Detta trevliga sammanträde ägde rum på vår fina Kinarestaurant som vi har här i vår lilla by. Oj, vad gott det är med Kinamat. Inte alls fel faktiskt. Konstigt bara att det alltid är så att det de andra får på sina tallrikar ser godare ut än det man själv har på sin tallrik. Min mat var dock väldigt god! Mmm...Bambu Goreng med extra cashewnötter. Kina - Nice!

Stickesyster

Har precis kommit hem från jobbe och känner mig helt slut i huvudet. Det är tur att jag varit stickesyster idag så att jag inte behövt hålla på med så mycket annat än att sticka patienterna och hänga/blanda dropp. Har ens tackars student som går med mig. Kan inte vara lätt alla gånger, jag som är lite förvirrad av mig. Han verkar dock trivas och vi har rätt kul ihop.

Nu sitter jag här... tänkte ju att jag skulle städa direkt när jag kom hem. Måste diska, har en massa disk på min diskbänk. Om några timmar kommer Hanna och då ska allt vara klart! Ska faktiskt ta och sätta lite fart nu, annars blir jag väl aldrig klar.

Du, Maja, vaddå för information? Jag vill veta... blev jättenyfiken nu ju! Vi måste höras snart ;-)
Annika, jag tyckte den låten "Ingen är så glad som jag", eller nåt liknanade, var jättekul! Härlig text: Hyran är betald och jag har pengar över. Haha, så ska livet vara!

För övrigt tyckte jag faktiskt att Niklas Strömstedt  var väldigt bra.

Såååå trött!

Har precis kommit hem från kalas hos Farmor och Farfar. Det var en rolig tillställning med god mat och trevligt sällskap. Farmor blev väldigt överraskad över att jag kom, hon trodde ju att jag jobbade kväll. Hon blev väldigt glad när hon såg mig. Det tyckte jag var kul!
Nu sitter jag här i min lilla orangefärgade soffa och känner mig helt slut...vill bara sova, men det ska jag inte! Om ca en halvtimme ska jag befinna mig hos Daniel och Karin för ännu en spännande Melodifestivalkväll.
Det ska bli jättekul, men jag är så trött!!! Zzzzzzzzzzzzzz...

Undrar hur lillastora Jennie mår nu, går ju på övertid! Tänker på dig vännen!

Morgonstund har guld i mun...knappast!

Kom hem sent igårkväll efter en härlig cafékväll i PK. Allt gick jättebra och det var jättekul att träffa alla vänner igen! Efter att jag kom hem så satt jag en bra stund och bläddrade i en pärm med noter, därefter gick jag sakta mot badrummet och förberedde mig för att gå och lägga mig. När jag till slut seglade ner i sängen var klockan några minuter i ett. Jag tänkte, det är lungt, jag har sovmorgon, ställde alarmet på 09.30 och stängde av telefonen. Ett par timmar senare vaknade jag och funderade på hur mycket klockan var. Eftersom jag inte har någon fungerande klocka i mitt sovrum (har en utan batteri) satte jag igång telefonen för att konstatera att klockan var några minuter innan tre. Därefter gjorde jag mitt misstag... jag glömde stänga av telefonen igen. Klockan 7.25 ringde det, jag tittade på telefonen: Dolt nummer. Hann tänka "skit också...det är säkert jobbet" innan jag valde att inte svara. Strax efter det ringt över fick jag ett meddelande. Nej! De har spelat in på min telefonsvarare. Jaja, jag fick ju ta och lyssna av den. De saknar folk nu på morgonen och undrar om jag vill jobba. Sedan ber de mig ringa tillbaka. Jag kan inte ignorera detta, är aldelens för snäll för det. Så jag ringer upp och säger: Jag kommer så snart jag hinner...ge mig typ en halvtimme. Så, nu sitter jag här. Jättetrött eftersom jag inte sovit tillräckligt länge inatt, men samtidigt glad över att jag kommer att få gå hem om några timmar och sedan vara ledig hela eftermiddagen. Känner mig dock lite sliten ;-)

RSS 2.0