Äsch, snuvad på filmen...

Vet ni känslan man får när man blir jättesugen på att kolla på en film men så upptäcker man, till sin stora förvåning och sorg, att filmen inte står där den ska i filmskåpet. Detta var jag med om precis och nu sitter jag och tycker synd om mig själv... Tänkte att jag skulla kolla på Ella Enchanted, men då jag inte kunde finna denna i mitt annars rätt så välfyllda filmskåp antar jag att jag lånat ut den. Som plåster på såret gick jag in på youtube och hittade en väldigt trevlig bit av denna mysiga film. Så, håll till godo...



För att roa mig tidigare ikväll, i min sköna ensamhet, tog jag lite nya idolbilder på mig själv.
För er som inte sett mig så kan jag svara på era funderingar redan nu... ja, jag har både ny frisyr och nya glasögon... och ett helt nytt liv!



Nu ska jag mildra sorgen i mitt hjärta efter min misslyckade filmkväll med ett Vänner-avsnitt eller två.
:-)

Frid!

Lite egoistiskt...

Jag bara måste... är rätt nöjd med detta framträdandet även då det inte är helt rent på sina ställen.




Nu ska jag krypa till kojs... är ju faktiskt en dag imorgon också även om den redan är påbörjad :P

Pulkaåkning!



Woho! Jag har äntligen kommit på hur man lägger ut videoklipp igen. Detta föreställer min lillebror som åker pulka och en något bekymrad Maria som skriker till lite vacker i bakgrunden.
Jag älskar det!

Glatt o Livat!

Oj, så mycket snö vi har! Det är helt underbart o det bästa av allt är att jag är ledig fyra dagar nu. Det innebär att jag kommer ha en massa tid över för att leka i snön... så skoj! Började redan igårkväll när jag var hemma hos mina föräldrar. Passade på att ta en massa foton så jag säger bara: Se o njut...








Mm... jag älskar snö o vinter! Så länge jag har mina gummistövlar på mig så jag slipper bli blöt :P
Efter dessa vackar bilder kommer nu en som är lite skum. Jag förstår inte riktigt hur detta har gått till och jag undrar vems den är...



Håller på att tvätta just nu. När det är klart bär det nog utåt igen... så kanske kommer det fler foton senare idag.
Puss på er!


En härligt ledig dag!

Idag har jag varit ledig, helt ledig! Det har inte funnits några tvång förrutom att jag skulle va hos frisören kl 11, men det är ju bara kul. Jag säger bara en sak: Fler dagar som denna!

Imorse ställde jag klockan på 8, vaknade halv och insåg att det inte var lönt att försöka somna om igen, så jag masade mig upp ur sängen istället o drog på mig walkingskorna. Sedan blev det en riktigt härlig promenad i Stackedala. Det snöade lite inatt, så det var lite sådär mysigt vitt o så sken solen! Kunde inte blivit bättre. Fick till o med tag i kameran innan jag begav mig utåt så jag har lite bildbevis på allt det vackra.


Denna bild får mig att tänka på det som står i Matt 7 om att den väg är smal som går till livet. Ibland blir vi frestade att gå den lätta vägen (den till höger) även då vi vet att vi måste gå igenom smala passager och gå på steniga stigar (den till vänster) för att nå fram till målet.


Målet är ljuset!

Efter min promenad tog jag en långfrukost med ett vänneravsnitt, sen var dags att göra sig klar inför frisörbesöket. Oj! Nu har jag klippt av alla mina lockar o det blev lite annorlunda mot vad jag tänkt mig, men jag stortrivs! Alltid kul att ändra frisyr. Lägger inte upp nån bild här, utan ni får se det live istället.

Nu ska jag invänta mina gäster, ska ha lite spel o slappekväll här



Degeberga by day

Idag har jag och min kära vän Hanna varit i Degeberga. Hanna var där i skolärenden och jag agerade bara trevlig, pratglad chaufför. Medan hon utförde sina uppgifter tog jag mig en liten shoppingrunda. Oj! Det var inte mycket att kalla shopping, men jag hittade en skvallertidning i Konsumaffären som kunde hjälpa mig att ta död på några minuter. Hehe, finns inget som slår lite skvaller en fredagmorgon kl 09.50 i bilen utanför Konsum i Degeberga...
Efteråt blev det en liten snackestund hos Hanna med ursmarrig chokladkaka. Jag undrar om jag någonsin smakat så god chokladkaka förr. Mums!
Nu ska jag snart bege mig till jobbet, sen är snart denna helgen slut, innan den ens hunnit börja. Brukar bli så när jag har jobbehelg.
På återseende!

Toppentisdag!

I morse när jag vaknade bestämde jag mig för att denna dag skulle bli en toppentisdag och se, det blev den också. Jag hade en lugn o skön dag på jobbet och kunde ägna mig åt att både umgås med mina patienter och mina kollegor. Precis så som det ska vara!
Efter jobbet begav jag mig än en gång till Fenix (precis som igår) och avnjöt en riktigt smarrig Latte med sällskap av en vän. Hon har precis börjat läsa till sjuksköterska, så det är ju inte så svårt att gissa vad våra samtal handlade om.
Ikväll hade vi bön i kyrkan. Det finns verkligen inget bättre sätt att spendera en vardagskväll. Det är så skönt att bara få sitta ner och känna att man blir omsluten av en älskande Far. Det är så stort så jag finner inga ord för det. Livet är inte alltid lätt, men vi är aldrig ensamma. Vi behöver inte bära allt det tunga ensamma utan vi kan få hjälp!
Livet handlar inte om oss!

Utmaningen är antagen!

Ok, jag antar utmaningen Malle! Här kommer min bild, jag är ledsen Erik! Mohahaha!
Det är faktiskt sant, detta är den sjätte bilden i min sjätte mapp!


RSS 2.0