Frukostmys

Imorse (förmiddes) strax efter 10 ringde det på min dörr och in kom lilla Majsan m sin tjockismage. Hon hade med sig frallor och jag hade kokt ägg och blandat juice och dukat fint. Så vi satte oss till bords och avnjöt en riktigt härlig frukost tillsammans. Blev en riktigt långfrukost på över 4 h. Var så mysigt! Satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Sådant som man kan behöva ibland. Tack Maja för de timmarna!

När Maja hade gått hemåt, gick jag hem till mor och far. Sedan var jag, mamma och Rikard ute och gick med de tre vilddjuren. Precis när vi hade klätt på oss och öppnat dörren för att gå ut, såg vi att himlen öppnat sig och det forsade vatten från himlen. Men vad gör det, vi fick ta på oss lite regnkläder istället och mamma hittade en otroligt ful tomatröd mössa som hon hade på sig. Sedan bar det av ut i skogen. Kladdigt och halt värre, men vi kom framåt.
Väl hemma fickjag låna ihop till en ny kollektion, då mina kläder var dyngsura. Så nu sitter jag här i ett par gamla mjukisbyxor medhål och målarfläckar, som jag brukade ha på mig när jag var tonåring och en av mammas tröjor. Men det är verkligen kvalitetstid med familjen och det är mysigt. Vi sitter och lyssnar på en konsert tillsammans som Rikars hade när han var med i AMK. Det enda som fattas är att Christian också skulle vara hemma, då hade vi varit här allihop. Men eftersom han ska till Danmark i helgen får vi klara oss utan honom.


Grease

Ikväll blir det en riktigt klassiker, jag ska titta på Grease. Like that movie!

Här är ett smakprov ur simmarnas version:

Ledig dag

Har haft en riktigt härlig, ledig, dag! Det är verkligen jätteskönt att vara ledig. Särskilt när man inte har en massa måsten.
Jag gick upp rätt tidigt, gick bort till ICA o köpte en bulle och åt sedan långfrukost. Lite senare på förmiddagen körde jag till mina föräldrar. Umgicks lite och åt middag. sen var det dags för ännu en av mina o Karins filmstunder. Idag tittade vi på Stardust och det var faktiskt bra. Det vat en Sagan om Ringen (men ändå inte alls) variant med mycket kärlek. Jag är helnöjd med en.
Nu sitter jag här och känner mig trött och nöjd över min dag. Ska ta en riktig slappekväll!

Nice!

Underbart!



Jag älskar High School musical och The Sims 2

Shopping!

Trots regn och rusk så tog jag mig in till den stora staden idag. Det blev faktiskt en riktigt lyckad utflykt. Lyckades springa på Malvina. Vi hade bestämt att vi skulle träffas men råkade faktiskt springa på henne innan jag hann ringa henne. Vi hade en lyckad, avslappnande shoppingrunda. Jag gjorde av med betydligt mer pengar än vad jag hade tänkt från början, men jag tyckte faktiskt att jag gjort mig förtjänt av det!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Konstigt att det kan vara så kul att jobba trots att det känns så tungt att gå dit ibland. Alla tunga känslor försvinner helt när jag får träffa mina arbetskamrater. För er som inte förstått det tidigare så är det så att jag trivs väldigt bra på mitt jobb! Förresten så ska jag sjunga på en jobbarkompis bröllop, ska bli så kul! Datum för den stora dagen är dock ej satt ännu, längtar redan! Så ikväll har vi tittat på en hel del bröllopsklänningar. Jag vill också gifta mig! Men, men, jag får väl glädja mig åt mina vänner så länge!

Regn, regn, regn

Sitter här och hör hur regnet smattrar på mitt fönster. Inte nog med att det kommer en massa vatten från himlen, men det ska tvunget blåsa också. Lite trisst faktiskt, jag som hade tänkt åka in till stan och vårshoppa lite. Har sett grymmesnygga tavlor på Village, funderar på att investera i en sådan som kan hänga i min hall. Den känns lite tom. Att shoppa är inte det jag ser fram emot mest utan det  är att jag kanske kan träffa Malvina på stan! Hade varit jätteskoj! Får väl se vad som händer.

Oavsett vad jag gör av tiden ska jag jobba kl 14, så sen är denna dag slut. Trisst att jag ska missa allt som händer för att jag ska jobba. Tro mig, jag älskar mitt jobb, men jag vill ha ett liv också! Ikväll missar jag en samling i kyrkan, vilket innebär att jag inte får träffa alla mina vänner där. Tråkigt!

Hoppas nu bara att jag får träffa Malvina... annars är det ännu tråkigare... men det blir ju säkert kul på jobbet oavsett! :-)

Två flugor i en smäll



Här är två av mina favoritartister i samma klipp ;-) Tyvärr är det ganska kass kvalitet.
Man får tycka vad man vill om Carola, men det finns ingen annan svensk artist som kan sjunga som hon!

Övning ger färdighet...

Har precis kommit hem efter lovsångsövning i PK inför fredagens café. Det är så kul att spela ihop. Det är så mycket roligare än att spela ensam hemma i sin lägenhet. Resultatet av vår övning bli kalasbra, i alla fall tycker vi det. Hoppas verkligen att de som sitter i bänkarna också tycker det sen. Det blir verkligen stor skillnad om man spelar ihop sig lite... låter mycket bättre än om man bara spelar rakt upp och ner.

Nu måste jag bara förbereda det jag ska säga. Har kommit en bit på det. Har en grymt spännande bild i huvudet, men vet bara inte riktigt hur jag ska kunna formulera det så att alla andra förstår. Men, som tur är, är jag inte ensam i detta. Har en väldigt god vän som hjälper mig, Han är bäst! :)

Nu ska jag kolla film ;) Vet inte än vad det ska bli för nåt, men lutar mot att det blir en riktigt snyfting, är på det humöret ikväll. Behöver få lite snyft/kärleks input i kvällsmörkret!


30 års fest

Var på 30 års fest igår, hade klätt upp mig, lagt lite smink på ögonen och till och med satt upp håret. Med andra ord var jag riktigt festfin. Och vilken fest det blev sen! Det var en riktigt trevlig tillställning med en massa härliga människor. Det var verkligen kul att träffa alla igen. Var ett bra tag sedan jag träffade en del och det fanns ju många på festen som jag aldrig träffat förr. Jag säger bara; Tack Stoffe för en riktigt rolig fest, glöm inte att vi ska ut och bowla nån gång. Jag vann ju faktiskt frågeleken!
Efter att festen var slut körde jag hem Vicky, vilket ledde till att vi satt och hade en av våra pratstunder. Oj! Det har verkligen hänt jättemycket i mitt liv sen hon och jag pratade sist. Känns som om jag inte sitter fast på samma ställe längre, som jag gjorde under en väldigt lång period i mitt liv. Känns så häligt att vara helt fri, så skönt att jag lämnat det gamla bakom mig!

Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar och tittat på Let´s Dance och ätit middag. Efter att jag kommit hem har jag suttit vid datorn och förberett mitt "snack"  jag ska ha i Pingstkyrkan på ungdomscafét på fredag. Tänkte att jag skulle börja i god tid denna gången. Dessutom fick jag jättebra tankar under min promenad hem från mina föräldrar. Hoppas bara att det blir som det är tänkt i slutända!

Ska snart till kyrkan! Längtar! Ska bli så kul att träffa alla igen. Hm... vad ska vi hitta på idag?...

Sand och sten

Fick ett mail av min pussgurka Maja idag. Det var ett kedjebrev och jag skickar aldrig vidare den sortens brev, men det som stod där var så bra så jag bestämde mig för att lägga ut det här på min blogg. Något som vi alla bör tänka på;

Sanden och stenen

Det är en historia om två vänner som vandrar i öknen. Vid ett
tillfälle börjar dom gräla och den ena ger den andra en örfil. Den
senare, som får ont, men inget säger, skriver i sanden: 'Idag fick jag
en örfil av min bäste vän'.

De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där de bestämmer
sig för att bada.
Den som fått en örfil tidigare, håller på att drunkna men hans vän
räddar honom.

När han kommit till sans igen, skriver han på en sten 'I dag räddade
min bästa vän mitt liv'.

Den som givit örfilen och sedan räddat sin vän frågar:

'När jag skadade dig skrev du i sanden och nu när jag räddat dig
skriver du på en sten, varför?

Den andra svarar: 'När någon skadar oss skall vi skriva det i sand
där förlåtelsens vindar lätt kan sudda ut det.

När någon gör något bra, bör vi gravera in det på en sten där ingen
vind någonsin kan sudda ut det.

Lär dig att skriva dina skador i sand och dina glädjeämnen på sten'



Blåsig vår

Idag är det lördag och jag har en allmän slappedag. Det är såååå skönt. Var i klädaffären idag. Det har verkligen kommit in hur mycket snygga kläder som helst. Oroa er inte, jag ska inte börja modeblogga, kan alldelens för lite om mode för det. Men jag längtar tills jag kan gå ut i tunna tygskor och slippa asa runt på en stor kappa. Det är rätt varmt idag, men det blåser ju så fasligt. Känns väldigt kallt när man hamnar mitt i draget.
Var hos mina föräldrar för en stund sen och tvättade min bil. Jag lånade pappas gummistövlar, som är i storlek med en stor segelbåt, och traskade runt i geggan. Bilen blev fin och mina händer var illröda när jag väl var färdig med att leka i vattnet, rätt kallt faktiskt. Men, åh, vad fin min bil blev. Eller, inte! Hade verkligen behövt en vaxning! Eller skulle jag kanske leta upp en ny bil...



MIn kusin har försökt sälja sin Subaru till mig, inte den som är på bilden, men hans är minst lika fin!
För dyr dock!

I min ensamhet

Satt nu precis och kände att jag blev lite sentimental. Det är ju sånt som ibland kan hända sent på kvällarna när man sitter i sin ensamhet och funderar över livet. Känner mig lite ensam för tillfället, även då jag vet att jag absolut inte är det. Jag har ju min familj och alla min härliga vänner. Dessutom har jag en församling som jag älskar. Jag har ju betydligt mer än vad vissa andra har och jag borde verkligen vara tacksam över det. Det är så lätt att ta allt för givet. Det är så lätt att få för sig att man förtjänar allt det goda som livet kan innehålla. Det gör vi också på ett sätt, då Gud endast vill gott för oss, men det skadar inte att tänka på de som inte har det lika bra som vi.



Detta är en fråga jag bör ställa mig när jag känner mig nere och ensam. Det är många som älskar oss och bäst av allt är att Gud älskar oss!


Let´s Dance

Yes! Karl Petter och Tina är kvar i tävlingen.
Jippie!!!!! Mi åkte ut. Bra jobbat Mi, du har varit duktig, men dags att lämna över till de andra.
Nästa vecka ska Danny eller Matte åka ut! Och bara "by the way" så är Tony Rickardsson grymt bra också!

Olycksaliga liv!

Hahaha... har precis tittat på "Lemony Snicket´s berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv" tillsammans med Hanna. Den var vansinnigt bra! Otroligt mörk, men samtidigt så komisk. Jim Carrey är ju bara bäst. Det finns ju ingen som kan spela så galna karaktärer som han kan. Tänk om man hade hans mimspel och förmåga att kontrollera sin kropp. Det ser ut som om han är helt lealös, så vansinnigt kul!
Nu har Hanna blåst hem och jag sitter och väntar på det spännande resultatet av Let´s Dance. Vem ska åka ut ikväll? Blir det så som jag vill...


Blöt som en hund

Har precis varit ute och gått med de små hundarna tillsammans med mamma och galet vilket dåligt väder det blev. Det regnade och blåste och var kallt och otrevligt. Snacka om att vi pinnade på allt vi kunde för att komma hem så fort som möjligt igen. Och nu sitter man här då... helt dyngsur, blöt som en hund. Tro mig, i det här fallet stämmer det eftersom hundarna är minst lika blöta som jag, om inte mer :)

Nu ska jag övervaka när Rikard ska laga mat, mammas order nu när hon är iväg och handlar ;-)

Måste bara lägga in ett skojigt klipp först. Snacka om Peter Pan-style!


Tack Malvina för att du lärde mig hur man hör för att lägga upp filmklipp!

Grym låt!



Detta är helt klart en av de bästa låtarna som någonsin skrivits. Lyssna på texten, den är så bra!
Dessutom tycker jag att detta är en snygg video.

Dags för helg

Sitter här i min soffa och varvar ner efter ännu en arbetsdag. Gick av kl 22 och tänkte jag skulle ta det lungt en stund innan jag kryper till kojs. Är ledig för helgen nu! Jippie! Undrar vad för kul som ska hände dessa dagar. Alltid lika kul att tänka sig framåt och fantisera om vad en helg kan innehålla.
Imorgonkväll ska jag till mina föräldrar, ska bli mysigt. Rikard ska laga mat, blir säkert jättegott, och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Om det inte blir nåt annat så blir det i alla fall Let´s Dance. Hoppas Mat-Tina eller Karl Petter vinner. Jag tycker att Mi ska åka ut... hon verkar så "blond". Usch, nu var jag elak, men jag tycker faktiskt att hon ska åka ut. Det är synd att kalla henne blond, det ger ju alla blondiner ett dåligt rykte. Vi kan ju inte påverka vilken färg vi får när vi skapas. Sen finns det ju klart de som väljer att blondera sig. Sådan är inte jag. Försökte skaffa blonda slingor en gång, men det gick inte så bra. Blev pissgult och fult! Iallafall, tillbaka till Mi. Hon verkar lite korkad och sen har hon ju blont hår också... alltså är hon blond! Hihi! Nu måste jag sluta... detta inlägget blev ju bara trams!

Himlen väntar...

Ännu en dag av mitt liv har nu gått och jag funderar på om jag gjort det som Gud ville att jag skulle göra. Var på hemgrupp ikväll där vi pratade om himlen och att livet kan kännas som en lång transportsträcka för att komma till det verkliga målet, evigheten i himlen. Men Gud har en mening med mitt liv och Han har en plan för mig och för alla människor. Ibland känns det som om jag bara låter dagarna gå utan att tänka på vad jag gör med den tid som jag fått. Jag vill inte att allt ska handla om slump. Jag tror inte på att världen blev till av en slump då det på nåt sätt blev en explosion och ur denna kom jorden. Jag tror inte att jag är en vidareutveckling av aporna. Jag tror att jag är skapad av Gud, precis så som jag är. Jag tror att alla människor är skapade utav Gud och att Han vill att vi ska leva med Honom. Hans önskan är att vi alla ska få komma till himlen och spendera en evighet där tillsammans med Honom. Vad gör jag då för att fler människor ska få reda på detta? Hur mycket lämnar jag till slumpen? Gör jag det jag ska av den tid jag fått att förvalta? Många stora frågor virvlar i mitt huvud och få svar...


Sömnen återfunnen

Har kunnat sova betydligt bätte inatt. Mycket skönt, känner mig som en helt ny människa. Drömde skumma saker dock... men så kan det ju vara.

Bara så att ni vet!

Tisdag...snart onsdag

Klockan är nu kvart i åtta och jag har precis kommit hem. Har varit en händelserik dag. Jag är glad att kunna meddela att jag blev lite piggare efter några kaffekoppar på jobbet så att jag kunde njuta av min fika med Jennie och Malle. Det blev en kladdigt god bagge och en knäckcockie på Fenix och givetvis en stor latte. Mmmmm.... den var precis lika god som sist vi var där och fikade. Snacket gick på som vanligt, vi har ju aldrig svårt att hitta saker att prata om, men mest blev det ju bebissnack. Detta är ju givet då Jennie är redo att ploppa ut sin unge när som nu. Jag säger bara; Jennie ha tålamod... du kommer snart nog att få njuta av din bebbe.
Haha, Malle, det tar mig bara 14 minuter att åka hem från sjukhuset! Se, det hade varit mycket bättre om du och Erik hade bott här i min lilla legisthåla :)

Idag ringde min halsdoktor. Jag har en medial halscysta precis som hon trodde från början. Jag ska opereras inom tre månader, börjar redan bli nervös. Jag jobbar ju med nyopererade människor varje dag, men ogillar skarpt att vara inlagd ändå och bara tanken på att de ska söva ner mig gör mig helt skakig. Som tur är så brukar man inte behöva ligga inne mer än över natten efter ett sådant ingrepp. Håller tummarna för mig själv att allt ska gå bra.

Till slut vill jag bara ge Karin ett litet personligt meddelande, så ni som inte känner att ni är berörda behöver ju inte läsa detta;
Det är helt sunt att du är inne och kollar min blogg så ofta som du gör. Jag behöver ju nån som håller uppe min statistik. Har en stadig beundrarskara runt 10 personer för tillfället. Tack för att du visar mig sånt intresse, jag tycker jättemycket om dig!

Till er som nu läste igenom denna personliga del vill jag bara säga; bra jobbat och tack för att ni läser min blogg!

Sömn saknas

Har typ sovit tre timmar sammanhängande inatt. Det är inte tillräckligt för mig. Ni som känner mig kan säkert instämma i att jag behöver min sömn för att inte bli frånvarande och lättirriterad. Trots detta så kan jag inte sova riktigt bra. Försöker slappna av, men ligger ändå klarvaken. Försöker fantisera ihop en historia om den stora kärleken och framtiden, men kan ända inte lura mig själv till sömn. Vad ska jag ta mig till? Är så tröttsamt när jag inte sover som jag ska.
Klockan ringde 05.25, precis när jag lyckats somna till på riktigt, varför är det alltid så?. Det fanns inga andra val än att stiga upp ur den varma sköna sängen för att gå upp och chocka sig själv med en riktig kalldusch. Detta gav mig energi nog att plocka ut lite kläder ur garderoben och svälja en macka. Lagom till att jag satte mig i bilen för att ta mig till jobbet försvann all min energi och jag kände att jag återigen sjönk in i tröttheten.
Nu har jag snart tagit mig igenom en hel arbetsdag och känner mig inte piggare för det. Längtar efter en kopp kaffe, tänkte hinna med ytterligare ett par koppar innan dagen är slut. Kaffet här på jobbet är ingen höjdare men det får duga till i eftermiddag då jag ska köpa mig en härlig caffe latte på Fenix. Ska ju fika med Jennie och Malvina idag. Detta är mitt stora mål, det som tar mig genom dagen när jag inget hellre vill än att lägga mig ner och dra nåt gammalt över mig. Allt för att få lite riktig sömn... zzz...


mmm...kaffe...min lycka!

Vårkänslor

Har varit hos mina föräldrar idag och haft det trevligt. Jag och mamma planterade pencéer. Pencéer! Våren är verkligen här. Det har varit en härlig dag med sol och värme över 10 grader. Jag och mamma var ute en lång runda med våra vilddjur till hundar. Det var härligt, vi gick upp i skogen och kunde verkligen njuta av vårvädret. Det var dock inte lika kul att se hur de skövlat i skogen. Jag vet att människan anser att det är tvunget att rensa för att skogen ska må bra, det säger i alla fall min storebror som läser till skogsmulle. Även då det kanske är nödvändigt så ser det så tragiskt ut när hela skogen ser ut som ett stort slagfält. Om jag nån gång i livet köper mig en liten skog ska jag låta den växa i sin egen takt och inte ge mig in med någon motorsåg för att skrämma den. Jag vet att jag kanske låter som en hippie nu kanske, men det spelar ingen roll. Vill ändå göra så.

Finns det nåt bättre än att bara gå och andas in våren? Tack Gud för att du vet att våren får mig att må bra och för att Du vet att jag längtat efter den.

Här kommer några säkra vårtecken:

image3



image4
Detta är lilla Babe som jag väckte för att hon skulle komma ut i solen lite :)


image5
Här är en liten bild på mina pencéer på balkongen.
Vårmys!

Muuu

Har lärt mig ett nytt uttryck idag; Muu. Det är något en ko säger tänker, alltså någon oviktigt och onödigt. I alla fall enligt Joey. Muu kan vara att bjuda ut en kille trots att du vet att han inte har några känslor för dig eller, ja, rätt så mycket som händer en i livet.

Men det en ko tänker är väl inte oviktigt, eller?


Vänner, vänner, vänner... och bloggande

Sitter här och njuter av mina Vänneravsnitt. Alltid lika kul.

Min favoit i Vänner-serien är helt klart Chandler. Han är oerhört kul! Han förändras mycket utseendemässigt (jojobantning) under serien men är lika rolig genom hela serien. Och hans mimspel... underbart! Hihihi!



                    Chandler som ung                                                                  En inte lika ung Chandler


Fick två böcker av min mamma idag. De skulle varit julklappar till mig julen 06, men hon lyckades tappa bort dem på nåt sätt. Otroligt nog dök du upp bland presentpapprena när mamma gick igenom dem i veckan. Lite skumt, iaf. Den ena boken var Dassuniversitet, så nu ska jag bli mer allmänbildad medan jag spenderar tid med att pudra näsan i "Damrummet" Satt precis och läste lite fakta om tuggummit, spännande!

"4 juni 2005 blåser Zlatan Ibrahimovic en tuggummibubbla under nationalsången inför landskampen mot Malta som Sverige vinner med 6-0."
Mycket intressant fakta!

Åter till Vänner

Det var denna helgen

Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska gå... äntligen är denna helgen slut! Är kul att jobba men ännu roligare när det är dags att gå hem.
Längtar efter att komma hem och sätta mig framför TV:n för att se ett par Vänner-avsnitt. Hittade en skiva i serien som jag letat efter. Letade hos mina föräldrar och hittade den i min lillebrors väska. Den väska som han hade med sig hem när han muckade i november och som han fortfarande inte packat upp än. Tycker ni att jag är slarvig ska ni se hans rum :=) Sorry, Rikard, men det ligger en del sanning i det jag säger och sorry för att jag letade bland dina saker, men annars hade jag nog aldrig fått tillbaka den.



Imorgon är jag ledig och då ska jag nog ta och plantera lite pencéer på min balkong. Ska bli roligt! Vad säger du om det Malle? Inte illa eller hur?

Tillbaka till arbetet en halvtimme till :-) Sen dags att åka hem, jippie!

Denna värld!

Vaknade upp i morse efter en riktig hejdundrandes Melodifestivalkväll igår. Storbildsskärm, härliga vänner, massa snacks och så klart Tvillingbröderna och Androla (Andreas Johnsson och Carola för er som inte förstod det) Resultatet av tävligen var bra enligt min åsikt. Tror nog att Androla kommer knipa till sig en biljett till Globen i andra chansen. Det förtjänar dom...
Hihi, var kul att se en kille som såg ut som en blandning mellan Jimmy Jansson och Martin Stenmark och som lät som Per Gessle. Ja, det var ju den här killen som sjöng om svalan. Fattade inte riktigt den låten. Låt mig inte ens börja diskutera den killen som viskade sig igenom en hel låt. Annat var det med Pizzafreaken, de skrek ju mest. Ingen hit alls faktiskt.
Så jag dissar en hel del låtar, men sämst var nog den tjejen som ville vara en Britneykopia och inte insett att hon befann sig i Sveriges uttagning till ESC och inte typ Rysslands eller Rumäniens.
Som parentes vill jag säga att Ola är bra! :)

Nu till mindre roliga detaljer. Sitter just nu hos mina föräldrar och skriver. Har kört min bil hit. Den bil vars tanklock låg en bit bort från bilen idag när jag skulle köra iväg. Den bil som någon/några småungar (min gissning) slangat på bensin och försökt ta sig in i. Jag säger bara varför? Jag har inte ens en CD-spelare utan bara en kassettspelare i min gamla bil, vem vill ha en sån? Annars finns det väl bara min varningstriangel som kan ha nåt värde överhuvudtaget. Är faktiskt väldigt upprörd över detta. Låt mina saker va!!! Jag ska faktiskt ta och ringa till polisen. 

Snart har jag jobbat klart för helgen. Sen är jag ledig en hel dag! Jippiee! Och på tis blir det fika på stan! Nice! 

Fika m Harry Potter

Igår var Karina hos mig och fikade på kvällen. Det var jättemysigt! Tack Karina för en härlig kväll! I din ära sätter jag in en bild på Harry Potter :) Även då jag inte själv är så jätteförtjust i honom.


Mmmm... filmmys!

Har precis kommit hem efter en jättemysig dag tillsammans med Karin och lille David. Supergod mat och jätte tjejig film, allt som ingår i en riktigt härlig tjejdag. Tittade på "En ung Jane Austen" sam faktiskt var en riktigt bra film. Passade väldigt bra på Alla Hjärtans Dag, dessutom fick vi lära oss lite mer om Jane Austen och hennes liv. Kan inte ha varit kul att behöva välja mellan kärleken eller chansen att försörja sin familj.
 Tack David för att du sov tillräckligt länge för att din mamma skulle kunna se hela filmen. Du är så söt!

Idag skiner solen och det är härligt att leva. Tänkte ta ut min kamera på en runda i jakt på vårtecken, men har fastnat här framför datorn istället. Var ute en lång runda i morse, sweeeet!!! Lite kallt var det dock... men solen värmde. Tack gode Gud för det vackra vädret som vi så lätt kan ta för givet (även då solen lyst med sin frånvaro rätt mycket under denna vintern). Du vet precis hur Du ska muntra upp mig!



Lägger till en riktigt snygg bild på lite vårtecken.

ALLA HJÄRTANS DAG-tankar

Sitter här och ser hur tiden tickar på... snart är det alla hjärtans dag. Denna dag då alla som är tillsammans med någon slåss om de finaste rosorna och den godaste chokladen. Den dag då prismedvetandet helt försvinner och man inte alls tycker att det är konstigt att rosorna blivit dubbelt så dyra.
Denna dag som för alla singlar är en påminnelse om det som de ännu inte fått va med om. Visst, alla säger att Alla Hjärtans Dag inte bara är till för par utan även är en dag då man kan uppmärksamma sina vänner, men helt ärligt, vilka tror på detta. Vilka singlar i vårt avlånga land och resten av världen önskar inte att de hade någon att ge en ros till eller få en ros av. Hur många är det inte som önskar att de hade någon trevlig människa att gå på date med, oavsett om det är med någon man träffat tidigare eller en blind date. Hur många skulle inte vilja ha någon att dela denna kärleksfyllda dag med. Jag skulle vilja att jag hade det iallafall. Men, tiden har sin gång och den dagen kommer förhoppningsvis någon gång.

Bara för att spä på mina drömmar om den perfekta mannen och det perfekta förhållandet har jag precis tittat på en kärleksfilm, Just like heaven. Inte alls så dålig som jag trodde att den skulle vara. Var riktigt bra på sina ställen.

Nu ska jag gå och lägga mig ochn drömma mig bort!

Ha en riktigt bra Alla Hjärtans Dag mina vänner, Ni finns alltid i mitt hjärta, oavsett vilken dag det är och hur mycket rosorna kostar!  

Det sista jag vill tillägga i detta inlägg är att jag önskar, att den kärlek som kommer att spridas imorgon, skulle spridas varje dag. På det viset hade inte handeln kunnat tjäna så mycket extra pengar på Alla Hjärtans Dag!

                                                                         

Otrevliga typer

Har agerat färdtjänst åt min mamma idag eftersom hon inte kan köra bil pga av att hon opererat sin ena hand. Vi har varit nere i byn och handlat mat åt ett helt kompani. Vi tänkte ha lite "kalasmiddag" för min bror och hans flickvän ikväll då de båda precis fyllt år.
Jag gick där och knuffade vår tunga kundvagn fram längs med raderna och uppmärksammade åtminstonde tre kvinnor i övre medelåldern som gick omkring och klagade på saker och betedde sig allmänt otrevligt. Varför är det på detta sättet? Hur kul kan det vara att jobba i en affär när alla bara går omkring och muttrar tråkigheter. Är det så svårt att försöka visa upp ett trevligt ansikte mot de man möter? Ett leende gör ju så enormt mycket, det kan förändra en människa helt. Och det kostar ju ingenting... allt som krävs är ju att man drar på smilbanden. 

                                                                                    


Redan kul

Jag sitter här och lyssnar på radio (klove.com) och spelar Harpan. Det är väldigt intressant hur man så helt kan fastna och tycka att så enkla nöjen är så roligt. Jag har inte kännt mig så här avslappnad på länge, tack Gud för det! Har haft en väldigt givande kväll. Först hade jag hemgrupp här, alltid lika kul! Sen har jag fått chansen att prata med en mass trevliga människor, tycker om det! Hihihi! Börjar kanske låta tjatig, men just nu känns livet väldigt bra och det vill jag vara glad över. Det är inte alla dagar som känns så här.
Jag hoppas Jennie njöt av vattenglaset hon skulla fira min bloggstart med och att hon och bebisen får sova gott inatt. Jag borde också sova.

Dags att ge sig in i Bloggvärlden

Blogg... detta konstig ord. Låter som något en groda ger ifrån sig då denna försöker kommunicera, men ändå ett fenomen som har fångat så många av mina bekantas intresse. Jag är helt ärlig med att säga att den även lyckats fånga mig. Jag är ledsen att behöva meddela att jag nu hoppas att ni även ska hålla koll på min blogg och att ni ska lämna många kommentarer ;-) Jag känner dock att det är otroligt mycket jag måste lära mig innan det kommer att bli snygg design på mina inlägg, om det någonsin blir det!
Hej så länge!

RSS 2.0