Våren är här!

I eftermiddags, när jag kommit hem från jobbet, var jag och Hanna ute och gick en lååång runda. Var så skönt! Precis vad jag behövde efter en lång arbetsdag. Vi gick och gick och gick tills vi landade hos mina föräldrar.

Följande vårtecken fick vi på vår utflyckt:
* Påskliljorna har redan slagit ut
* Bönderna har börjat sprida gödsel på sina åkrar (mindre trevligt då min jacka stank nåt fruktansvärt efter att vi gått i den skitosen)
* Tulpanträdet hos mamma och pappa har börjat få knoppar
* Vitsipporna har börjat komma
* Pencéerna säljer för fullt
* De flesta hus har nytvättade fönster (gäller inte mina fönster, tyvärr, ska försöka fixa det så snart som möjligt)
* Gurkorna börjar bli färdiga i växthuset och jag har smakat min första för i år. MUMS!

Nu sitter jag o varvar ner lite framför första avsnittet av O.C. Har sett klart Vänner-serien så nu är det dags för nåt nytt!


Kommentarer
Postat av: Ankizz med Jonathan

Ok, de förklara kanske varför Hanna inte dök upp på spinningen. Hon hade sagt något om de till Vicky :) Trött efter prommenade.

Låter som du haft en skön eftermiddag!
Kram

2008-03-11 @ 19:45:24
URL: http://ankizz.spaces.live.com/
Postat av: Mairone

Hej gumman! Ja gårdagen var härlig.. Hela 10 grader varmt var det ju.. hur skönt som helst ska jag säg. Å Sorgligt nog fick vi bilen såld nu.. eller ja.. bra på ett sätt men jobbigt på ett annat.. Min Pärla.. *Snyft* Tihi.. mer info på min blogg..=) Så.. vad tror du.. öva i morgon? När? Pöss på dig gumman min!!!
Mairone och Knoddisen!!

2008-03-12 @ 12:24:28
Postat av: Karin

hej svejs
Vad härligt det låter med er promenix. Det lät så härligt att jag själv blev sugen på att ta en promenad, tittade nyss ut genom fönstret och insåg att det vräkte ner... en annan gång kanske. Jag tänkte bara höra om du fortfarande har någon lucka i morgon för att komma hit på lite tjejmys? Vi kan väl höras. Jag kommer inte på hemgruppen ikväll förDavid är lite hängig och han har redan varit inne i Östermalmkyrkan med Jörgen en vända idag, så jag blir hemma. Men vi hörs på fånen. KRAM Karin

2008-03-12 @ 16:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0