En ny dag... nya möjligheter...

Jippie! Våren är här, den är här, här, här, här... överallt runt oss. I vitsipporna i skogen, i barnen på lekplatsen, i humlorna som brummar runt, i motorcyklarna som brummar ännu mer, i människorna på uteserveringarna som smuttar på sin Latte. Ja, i allt! Och tänk... detta är inte skapat av människor, vi kan inte ta på oss äran för nåt! ALLT är Guds verk, bara för att Han vill att vi ska få det så mysigt och trevligt som möjligt. Jag säger bara: TACK o AMEN!

Idag ska jag på utlykt med tjejerna, ska bli så mysigt! Jag har förberett det mesta och har till och med bakat små minipajer som vi ska mumsa på. Ska bli myspysigt för hela slanten. Ska verkligen försöka att komma ihåg solskydet... fick väldans mycket färg igår när jag satt ute.

Fler uppdateringar kommer efter dagens äventyr. Njut av solen och FRID!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Verkar som ni har valt helt rätt dag för er utflykt! Det ser onekligen kanon skönt ut ute. Helt underbart att det är vår igen!!



Ha en trevlig utflykt!!



Frid syster!!

2009-04-24 @ 09:55:43
Postat av: Karin

Hej och TACK för en grymt mysig utflykt! Är imponerad av att vi lyckades ta oss ända upp till toppen med två små barn och en barnvagn :). Så här ska livet lekas, mer sånt! Kul att du hann titta förbi i lördags. Härmed påminner jag oxå dig om mötet på onsdag kl 19.00 (?) :) Vi ses! KRAM KRAM KRAM

2009-04-27 @ 09:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0